top of page

SMÅRÄTTER OCH SALLADER

 

RÅRAKA MED LÖJROM, GRÄDDFIL, RÖDLÖK & CITRON

GÅR ATT FÅ VEGANSK MED TÅNGCAVIAR, HAVREFRAICHE, AVOKADO

295

TOAST SKAGEN TOPPAD MED LÖJROM

255

 

BURRATA MED TOMAT, BASILIKA, SURDEGSBRÖD

VEGETARISK

175

BOOKMAKER TOAST BIFF, PEPPARRROT, DIJON, ÄGGULA, TOMATSALLAD

225

 

CAESARSALLAD MED MAJSKYCKLING, BACON, PARMESAN, KRUTONGER

238

 

RÄKSALLAD MED AVOKADO, ÄGG, SPARRIS, ÖRTDRESSING

259

 

 

VARMRÄTTER

 

BOUILLABAISSE MED DAGENS FISK, RÄKOR, BLÅMUSSLOR, RÖDRÄKA, AIOLI, SURDEGSBRÖD

298

 

HALSTRAD RÖDING MED VITVINSSÅS, SPARRIS, LÖJROM, FÄRSKPOTATIS

335

 

WALLENBERGARE MED ÄRTOT, RÅRÖRDA LINGON, POTATISPURÉ, SKIRAT SMÖR

255

 

ENTRECÔTE MED VITLÖKSSMÖR, RÖDVINSSÅS, POMMES, TOMATSALLAD

398

 

ARANCINI MED KARL-JOHAN, TOMATSÅS, PARMESAN, FRIITERAD KAPRIS

VEGETARISK

245

BAKAD SPETSKÅL MED BLOMKÅLSPURÉ, TOMAT, PUYLINSER, SVAMP, HARICOTS VERTS, PARMESAN, ÖRTDRESSING

VEGETARISKGÅR ATT FÅ VEGANSK

245

 

KVÄLLENS HUSMAN FRÅN 225

EFTERRÄTTER

 

BLÅBÄRSPAJ MED VANILJSÅS

135

 

CHOKLADTÅRTA MED VISPGRÄDDE OCH FÄRSKA BÄR

135

SAFFRANSPANNKAKA MED DROTTNINGSYLT, VISPGRÄDDE, MANDEL

135

VIT CHOKLADMOUSSE MED RABARBERCURD, MANDEL, MARÄNG

149

 

 

MENU IN ENGLISH

SMALLER DISHES AND SALADS

 

HASH BROWN WITH SWEDISH CAVIAR, SOUR CREAM, RED ONION, LEMON

295

 

"SKAGENRÖRA" SHRIMPS WITH MAYONAISE, DILL, SWEDISH CAVIAR AND TOAST

255

 

BURRATA WITH TOMATOSALLAD AND GRILLED SOURDOUG BREAD

175

 

BOOKMAKER TOAST WITH BEEF, DIJONMUSTARD, HORSERADISH, EGG YOLK, TOMATOSALAD

225

 

CAESARSALAD WITH CHICKEN, BACON, PARMESAN, CRUTONS

238

SHRIMPSALAD WITH AVOCADO, EGG, ASPARAGUS, AND A CREAMY HERB DRESSING

259

 

MAIN COURSES

 

BOUILLABAISSE WITH FISH OF THE DAY, SHRIMPS, MUSSELS, AIOLI, SOURDOUG BREAD

298

 

SEARED CHAR WITH WHITE WINE SAUCE, ASPARAGUS, SWEDISH CAVIAR, POTATOES

335

  

"WALLENBERGARE" VEAL PATTIES WITH GREEN PEAS, LINGONBERRIES, POTATO PUREE AND BUTTER

255

 

ENTRECÔTE WITH GARLIC BUTTER, RED WINE SAUCE, FRENCH FRIES ANF TOMATOSALAD

398

 

ARANCINI WITH PORCINI, TOMATOSAUCE, PARMESAN , DEEP FRIED CAPERS

245

BAKED CABBAGE WITH CAULIFLOWER PUREE, TOMATO, LENTILS, MUSHROOMS, PARMESAN AND A CREAMY HERB DRESSING

245

 

 

DISH OF THE EVENING price from 225

 

DESSERTS

 

BLUEBERRY PIE WITH VANILLA CREAM

135

 

CHOCOLATECAKE WITH WIPPED CREAM AND FRESH BERRIES

135

SAFFRONCAKE WITH JAM, WIPPED CREAM, ALMOND

135

 

WHITE CHOCOLATEMOUSSE WITH RHUBARB, ALMOND, MERINGUE

145

bottom of page